Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u hulp bij de verhuizing nodig?

 

Verhuizen staat in de top drie van de grootste stressfactoren. Het is dan ook geen gek idee om wat extra hulp met verhuizen te krijgen. Gaat u verhuizen en wilt u daar professionele hulp bij? Dan helpen wij u graag mee om de verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuizen kost meestal een hoop geld. Voordelig Vervoerd is het voordeligste verhuisbedrijf van Groningen en omgeving. Naast een laag kostenplaatje, is de sfeer minstens zo belangrijk. Kiest u voor Voordelig Vervoerd dan kunt u rekenen op professionele en vrolijke hulp. Daarmee wordt verhuizen toch een stukje leuker.

Voor de verhuizing bespreken wij wat er precies verhuisd moet worden en of er eventueel spullen zijn die naar het afvalstation gebracht moeten worden, ook dat kunnen wij voor u wegbrengen.

Het spreekt voor zich dat wij met uiterste zorg met uw spullen omgaan.

Mogelijkheden:

  • Verhuizing van volledige inboedel.*
  • Verhuizing van alleen de grote en zware spullen zoals kasten, banken of witgoed.*
  • Stoep tot stoep verhuizing waarbij u ervoor zorgt dat uw spullen klaar staan om ingeladen te worden. Voordelig Vervoerd vervoert de spullen voor u en laadt de spullen dan in en uit van stoep tot stoep.

 

*Wanneer u zelf niet in staat bent om zwaar te tillen en geen hulp van familie of vrienden kunt inschakelen dan kunnen wij met meerdere personen komen. Het is belangrijk dat u dit van te voren aangeeft in verband met de planning.

Wilt u meer informatie of een afspraak, neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Voor informatie over onze overige diensten zie:
www.voordeligvervoerd.nl

Ontruiming bedrijfsruimte